Verhuis

gepost op woensdag 7 september 2016

De verhuis naar de nieuwe praktijk op de Nieuwstraat 1A is gepland voor 15 en 16 september. Er zullen dan geen consultaties zijn. Vanaf maandag 19 september kan u terecht in het nieuw gebouw in de Nieuwstraat 1A (parking in de Nieuwstraat, bereikbaar via de Vondelstraat. Let op: eenrichtingsverkeer!)

Wachtpost

gepost op dinsdag 24 maart 2015

Vanaf 10 april 2015 kan u in het weekend en bij feestdagen beroep doen op de wachtpost te Zottegem, Leeuwerikstraat 14a. Hiervoor kan u het nummer 09 360 35 00 bellen.
Meer informatie op www.hwp-panacea.be

militairen

gepost op vrijdag 3 mei 2013

Gezien de te grote administratieve rompslomp, opgelegd door de militaire administratie, heb ik besloten niet meer te functioneren als aangenomen geneesheer van de Belgische krijgsmacht.
Uiteraard zijn militairen nog welkom, maar voortaan wordt er niet meer gewerkt met terugbetalingstarieven en wordt medicatie voorgeschreven met gewone voorschriften i.p.v. de gele formulieren.

Voor de federale politie blijf ik wel functioneren als aangenomen geneesheer, hier zijn er geen veranderingen.

e-mail

gepost op dinsdag 3 januari 2012

de orde der geneesheren verbiedt het uitwisselen van medische gegevens via het internet. Ik kan dus via e-mail geen medische uitslagen of gegevens doormailen. Ook op vragen met een medische inhoud kan ik niet via e-mail antwoorden. Hiervoor kan u me steeds bellen op de afgesproken uren (8 u - 9 u, 16u30-17u30)

nieuwe tarieven 2015

gepost op dinsdag 3 januari 2012

raadpleging: 24,50 €
raadpleging na 18 uur: 28,50 €
huisbezoek: 37 €

1 afspraak = 1 patiënt

gepost op dinsdag 3 januari 2012

Alle afspraken dient u te maken per patiënt. Ik kan op een tijdsspanne van 1 afspraak geen meerdere patiënten onderzoeken en behandelen. Hiervoor dient u per patiënt 1 afspraak te maken.
Via internet dient u telkens in te loggen met de gegevens van de desbetreffende patiënt.
Telefonisch laat u me weten voor hoeveel patiënten afspraken dienen gemaakt te worden.

GMD - derdebetalersregeling

gepost op dinsdag 3 januari 2012

vanaf 1 januari 2012 worden de GMD's via derdebetalersregeling toegepast. Gelieve hiervoor uw identiteitskaart mee t ebrengen, ook uw PIN-code hiervan is nodig!
Ook de sociale derdebetalersregeling (omnio-statuut, voor patiënten welke de code van het ziekenfonds eindigt op een 1) wordt toegepast.
Vanaf oktober 2015 geldt de verplichte derdebetalersregeling voor patiënten met een omnio-statuut (patiënten welke de code van het ziekenfonds eindigt op een 1). Dit geldt enkel voor consultaties, voor huisbezoeken is de arts niet verplicht dit toe te passen. In onze praktijk passen we deze wel toe, voor patiënten die in onze praktijk een GMD hebben.